Reserveren

Menukaart

© Fotografie: Nora Solissa
Vegetarisch
Op aanvraag vegetarisch mogelijk

Anti pasti

Vitello tonnato
kalfshaas, verse tonijn, ansjovis mayonaise

19,50

Carpaccio Oliva
Holstein presa, truffel pecorino, aceto

18,75

Zeebaars ceviche
hand van Boeddha, citrus, datterino, amandelstift, basilicum

17,50

Primi

Gnocchi
mossel, saffraan, bleekselderij, paprika, tomaat, dragon

18,50

Ravioli
aardappel-burrata, tomaat, n’duja, asperge,courgette, parmezaan

23,50

Spaghetti
basilicum pesto, taggiasche olijven, pistache

15,50

Secondi

Kalfsentrecote
polenta, ansjovis misoboter, komkommer, witlof, parmezaan

32,50

Tonijnfilet
spaghetti nero, antiboise, white bagna cauda, spring onion

33,50

Bloemkool
vadouvan risotto, cashew nut, parmesan

22,50

Dolci e formaggio

Passievrucht mousse
roze peper-mango salsa, kokos, witte chocolade

9,50

Pavlova
rood fruit, rabarbersorbet, romanoff

10,00

Gepocheerde witte biet
prosecco, vanilla, cardamom ice, merengue, raspberry, lavender

10,00

Pecan bourbon taartje
sinaasappel relish, tonkaboon roomijs, koffie

9,50

Tiramisu Bellini
perzik, vanille, prosecco, limoen

9,75

Scroppino
citroensorbet, vodka, prosecco

8,75

Affogato
vanille-ijs, espresso

6,75

Formaggio
4 kazen, panforte, huisgemaakte jam

16,00