Benodigdheden voor 4 personen
4 tumbler glazen
4 rietjes en ijslepels
Bekken
Garde
Ingrediƫnten milkshake:
300 gr. brunoise van tropische fruit. (bijv. mango, ananas, papaja)
2 stuks passievruchten
100 gram slagroom opgeklopt tot yoghurtdikte
100 gram passievrucht sorbet
Ingrediƫnten gelei
75 gram Manzana (appel) likeur
150 ml 7-up of sprite
1,5 blaadje gelatine geweekt in koud water.
Bereiding gelei:
50 ml 7-up licht verwarmen en de gelatine hierin oplossen. Vervolgens de likeur en de rest van 7-up toevoegen en in de koelkast zetten. Als deze gegeleerd is, doorroeren met een garde tot het fluffy is.
Bereiding:
Verdeel het fruit over de tumbler glazen, schep daar de gelei op.
Snijd de passievruchten door en lepel de inhoud in een schaaltje.
Neem het sorbet-ijs en roer dit in een kom glad met een garde, spatel dan de room er doorheen. Verdeel dit over de glazen en garneer af met het passievruchten vruchtvlees.